Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Nema više životne radosti u vama? Tijelo vam je ukočeno i umorno? Baš za nas takve, stvorili smo Oazu plesa i pokreta. Nisu to dosadne vježbe, niti frustrirajuće plesne škole. Nije to samo za mlade i spretne. To je za sve nas. Ma, morate doći bar jednom. A ako ipak nemate hrabrosti ili vjere da će vam biti ugodno, pišite nam o svojim željama i bojaznima.

Armenija
Susanna Galstyan (Armenija): “Logical Rebus”

15. lipnja, 2010

 

 “Ideja za ovaj projekt došla je u trenutku kada je bilo potrebno obrazovati veći broj učenika različitih razina računalnih vještina i znanja. Da bismo to riješili, kreirali smo grupe učenika od kojih je jedan već pokazao određenu razinu računalnih vještina, a drugi nije imao nikakva predznanja. Radeći zajedno učenici su se nadopunjavali i na taj način stjecali nove vještine. Projekt se sastojao od 4 cjeline tijekom kojih su grupe izabirale riječi na armenskom, ruskom i engleskom te od njih kreirali križaljke koristeći računalne programe i internet. Stvorene križaljke prezentirane su razredu putem “smart” ploče te su ocjenjivane prema unaprijed zadanom kriteriju. Cilj projekta je: dati učenicima priliku da uče samostalno, da razumiju i prezentiraju obrađenu temu radeći u malim grupama, potaknuti učenike da donose odluke samostalno te ih naučiti da cijene kako same sebe tako i druge.”
 
Susanna Galstyan diplomirala je 1982. godine na Yerevab State University kao matematičarka. Oduvijek je imala želju prenositi svoje znanje i iskustvo. Trenutno podučava informatiku na Armenskom liceju “Anania Shirakatsy”. Zbog sve veće potrebe moderne generacije za novim komunikacijskim tehnologijama, Susanna organizira i seminare za učitelje na temu primjene informatičke tehnologije u obrazovnim procesima.
 
Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

https://www.youtube.com/watch?v=FYdrE_lwr0s

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting