Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

U okviru L3A programa, na raspolaganju su vam besplatna poslovna predavanja ""Srijedom u L3A" i besplatna opuštajuća pedavanja "Poslije posla". wink  Pogledajte najave.

EU projekti

EU projekti

Tko je u bilo kojem trenutku pomislio (a mnogi su u ovo doba recesije) da bi mogao iskoristiti potencijal što ga nude europski fondovi za razvojne projekte, vjerojatno nije ni sanjao s kakvim će se bogatstvom novih pojmova, procedura i institucija susresti na tom putu. Pa ipak, gotovo svi koji su pošli tim putem se slažu da se taj trud višestruko i dugoročno isplati.

Usvajanjem Sporazuma o partnerstvu s Hrvatskom, Europska komisija je utvrdila način korištenja EU strukturnih i investicijskih fondova 2014-2020. Ovim sporazumom Hrvatskoj je omogućeno ulaganje u rast konkurentnosti, razvoj malog i srednjeg poduzetništva, poljoprivredu i ruralni razvoj za otvaranje radnih mjesta.

Aquilonis se uključio svojim znanjem i bogatim iskustvom u pripremu i realizaciju EU projekata.

 

Trenutno radimo na projektu:

 

Završili smo rad na projektima:

 

Neki od EU projekata u kojima smo sudjelovali, a posebno su nam važni:

  • Program „IPAQ Peta webinari“V Gimnazija Zagreb„Afirmativna nastava i inovativno učenje i poučavanje u gimnazijama u okviruhrvatskog kvalifikacijskog okvira“ gdje smo svojom organizacijom i tehničkom podrškom V. Gimnaziji Zagreb pomogli u realizaciji  potprojekta IPAQ Peta webinari   čiji je cilj bio izraditi kurikulum za učenje programiranje u programskog jeziku Python.
  • EU projekt „Od obrazovanja do zapošljavanja kroz modernizaciju kurikuluma pomorskih strukovnih škola“ – Pomorska škola Bakar – održali smo tečajeve o metodologiji, sadržaju, dizajnu i ICT implementaciji u razvoju digitalnog učenja i nastavnih materijala, te održali četiri on-line treninga o korištenju alata za kreiranje audio i video materijala, animacija te za procjenu znanja pomoću računalne tehnologije
  • Projekt Znanost+ Prirodoslovne škole "Vladimir Prelog" iz Zagreba koji je osmislio 15 novih fakultativnih predmeta

Ukoliko trebate bilo kakvu pomoć oko pripreme, obrazovanja ili realizacije EU projekta, ne oklijevajte nam se javiti.

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting