Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

U okviru L3A programa, na raspolaganju su vam besplatna poslovna predavanja ""Srijedom u L3A" i besplatna opuštajuća pedavanja "Poslije posla". wink  Pogledajte najave.

Europski Forum inovativnih učitelja i nastavnika - ITF 2008

Europski Forum inovativnih učitelja i nastavnika - ITF 2008 održan je u Zagrebu od 6. do 8. ožujka 2008. Forum inovativnih učitelja i nastavnika je međunarodno okupljanje nastavnika koji se ističu inovativnim primjerima uporabe informacijskih i komunikacijskih tehnologija u nastavi.
 
Forumi inovativnih učitelja i nastavnika održavaju se od 2004. godine u okviru globalnog Microsoftovog programa "Suradnici u učenju" na razini pojedinih kontinenata ili zemljopisnih područja te na globalnoj razini. Program „Suradnici u učenju“ je globalni program suradnje korporacije Microsoft s obrazovnim zajednicama i institucijama te istaknutim nastavnicima i učiteljima u čitavom svijetu, koji se od 2004. godine provodi i u Hrvatskoj.
 
Do sada su ovakvi Forumi u Europi održani u Londonu (2004. godine), Stockholmu (2005 godine), Talinnu (2006. godine) i Parizu (2007. godine). Na svima su sudjelovali i nastavnici iz Republike Hrvatske.
 
Aquilonis je vodio projekt i organizirao Europski Forum inovativnih učitelja i nastavnika - ITF 2008 u Zagrebu.
 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting