Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Ako povremeno trebate prostor za svoje poslovanje, pomoć u organizaciji događaja, administraciju ili tehniku, za vas smo stvorili Poslovnu oazu. Pogledajte što sve ne morate sami imati ili raditi.
HDR webinari

 

Webinari Hrvatskog društva za robotiku

 

Hrvatsko društvo za robotiku u suradnji s tvrtkom Aquilonis održalo je dva webinara predstavljajući svoje aktivnosti široj publici.

Do sljedećeg webinara, pozivamo Vas da pregledate snimke održanih webinara!

 

 


 

SNIMKE ODRŽANIH WEBINARA:

 

„Hrvatska liga robotičara - priprema za natjecanja"

20. travnja 2012.

Pogledajte snimku webinara

Recording ID: Robotika            

 

Hrvatska liga robotičara je natjecanje za učenike osnovnih i srednjih škola koje organizira i provodi Hrvatsko društvo za robotiku. Cilj webinara bio je upoznati zainteresirane nastavnike i učenike s načinom provedbe te mogućnošću sudjelovanja u natjecanju.
 

Sudionici webinara upoznali su se s organizacijom natjecanja, pravilima natjecanja, zadacima koje treba riješiti te konstrukciji i pripremi robota za natjecanje

 

Webinar je organiziran u okviru Škole robotike koju Hrvatsko društvo za robotiku organizira i provodi za nastavnike osnovnih i srednjih škola.

Voditelj webinara: Dragan Pantić

 

 

 

"Spajanje edukacijskog robota "Boe-Bot" sa softverom Microsoft Robotic Studio"

10. prosinca 2011.

Pogledajte snimku webinara

Recording ID: Boe-Bot

 

Webinar je omogućio polaznicima proširivanje znanja iz područja spajanja i upravljanja Boe Bota putem Bluetooth veze u programu Microsoft Robotics Developer Studio 2008 R3, a održan je u sklopu Škole robotike koja već niz godina omogućuje polaznicima proširivanje znanja iz područja robotikePolaznici Škole robotike su nastavnici koji kontinuirano stječu nova i proširuju postojeća znanja te ih prenose u svojim sredinama drugim zainteresiranim nastavnicima i svojim učenicima. Webinar se održavao u Zagrebu, a putem interneta mogli su ga pratiti polaznici u različitim mjestima u Hrvatskoj (Puli, Ogulinu, Šibeniku, Imotskom i Splitu).

Webinar je predstavljen kao teoretski uvod u praktičnu radionicu koja će se u okviru Škole robotike održati tijekom 2012. godine u Zagrebu. Osim predstavljanja novih sadržaja, kroz webinar se polaznicima pokazalo kako u svojoj praksi, osim tradicionalnog, mogu primjenjivati i podučavanje podržano tehnologijom tzv. e-učenje.

Voditeljica webinara: Saida Deljac, dipl.ing.

 

 

Webinari se održavaju se u organizaciji Hrvatskog društva za robotiku i tvrtke Aquilonis.

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting