Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Nema više životne radosti u vama? Tijelo vam je ukočeno i umorno? Baš za nas takve, stvorili smo Oazu plesa i pokreta. Nisu to dosadne vježbe, niti frustrirajuće plesne škole. Nije to samo za mlade i spretne. To je za sve nas. Ma, morate doći bar jednom. A ako ipak nemate hrabrosti ili vjere da će vam biti ugodno, pišite nam o svojim željama i bojaznima.

Lighthouses and Stations. Trip to Ithaca.

"Svjetionici i stanice. Put u Itaku"

Partneri projekta

Naše aktivnosti možete pratiti na našoj Facebook stranici !

 

Lighthouses and Stations. Trip to Ithaca. ("Svjetionici i stanice. Put u Itaku.") je projekt u kojem sudjeluje pet EU država partnera:

Ime projekta je metafora za migracije uzrokovane potragom za poslom. Ujedno predstavlja poziv na cjeloživotno učenje i drugu priliku za obrazovanje svima koji svojim vještinama imaju poteškoća uključiti se na tržište rada i moderno građansko društvo.

 

Osnovni cilj projekta je razvijanje ključnih vještina:

  • komunikacijske vještine na engleskom i maternjem jeziku
  • aktivno korištenje alata informacijsko-komunikacijskih tehnologija (ICT)
  • poduzetničke vještine
  • transverzalne vještine (učiti kako učiti)

 

Aktivnosti koje će se provoditi na projektu vezane su uz kinematografiju Europe (posebno dokumentarnog filma s tematikom migracija na području EU), nezaposlenost na području EU, migracije na području EU, međugeneracijski i međunarodni kulturni dijalog.

 

 

 

Ponosni smo što stojimo iza organizacije finalne konferencije ovog velikog Europskog projekta, konferencije koja je predstavila rezultate vrijednog rada koji  svi projektni partneri kroz pune dvije godine ulagali u ovu kolaboraciju:

Međunarodna Erasmus+ konferencija

“CINEMA AND MIGRATION IN EUROPE”

 

 

Projektni rezultati:

Intelektualni outputi Web stranica projekta Sastanci projektnih timova
     

 

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting