Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Pišite bez straha po zidovima! Na sastancima, kod brainstorminga, planiranja, kao putokaze ili kod kuće! Savršena igračka za djecu! smiley Ne ostavlja tragove na zidu. Grafiti folija se sama drži na bilo kojoj podlozi.

Obrazovanje

Obrazovanje je danas neizostavni dio našeg svakodnevnog života i rada. Teško je više naći radno mjesto na kojem gotovo svakog dana ne treba nešto novo učiti. No, obrazovanje se ne događa samo u školama ili na formalnim tečajevima.

 

Danas se uči iz iskustva drugih prikazanog na Internetu, iz tiskanih knjiga, ali i digitalnih materijala na priručnom mediju ili na Internetu, provjerom znanja računalnim programom, video materijalima, simulacijama i na razne druge načine koji koriste nove tehnologije.

 

Aquilonis vam može pomoći već kod definicije obrazovnih potreba, za pojedinca, skupine ili cijelu organizaciju.

Aquilonis kroz program Life Long Learning Akademije [L3A] nudi niz tradicionalnih kvalitetnih tečajeva u području poslovanja i informacijskih tehnologija, te osobnog razvoja, ali i mogućnost kreiranja specijaliziranih tečajeva za vaše potrebe. To obrazovanje dolazi u obliku predavanja, seminara i radionica, na lokaciji i u vremenu koje vama odgovara. Možemo vam pomoći napraviti plan obrazovanjapratiti rezultate obrazovanja i ocijeniti uspješnost ulaganja u njih.

 

Izgradnja sustava za elektroničko učenje, tj. učenje uz pomoć računala i mreža, naša je specijalnost i rado ćemo s vama istražiti na koji način ih možete optimalno koristiti za svoje potrebe. Potom ih možemo i projektirati i izvesti.

 

U izgradnji obrazovnih sustava Aquilonis se snažno oslanja na otvorene i besplatne alate, što znači da niti ih morate kupovati, niti kasnije plaćati licence za korištenje.

 

 

Aquilonis nudi recenziranje obrazovnih materijala, webinara, predavanja, računalnih programa i drugih materijala koji se koriste u obrazovanju.

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting