Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Ako povremeno trebate prostor za svoje poslovanje, pomoć u organizaciji događaja, administraciju ili tehniku, za vas smo stvorili Poslovnu oazu. Pogledajte što sve ne morate sami imati ili raditi.
Pogled kroz objektiv - High-speed fotografija

11. travnja 2012.

 

Pogledajte snimku webinara

 

Prilikom pristupanja ponekad su potrebni i ovi podaci:
Recording URL: https://www.livemeeting.com/cc/mspp/view
Recording ID: High-speed fotografija
Attendee key: Participant

 

High-speed fotografija može zabilježiti stvari koje ljudsko oko ne može niti zapaziti. Osim u umjetnosti, ova vrsta fotografije koristi se i u znanosti, vojnoj industriji, ali i na mnogim drugim područjima. Znate li da su neke od najspektakularnijih fotografija snimljene upravo ovom tehnikom?

Ovim webinarom smo vas pokušali uvesti u fascinantni svijet high-speed fotografije!

 

Voditelji webinara:

Ivan Čondor radi u Graditeljskoj školi Čakovec gdje predaje stručne predmete zanimanjima medijski tehničar i web dizajner. Voditelj je više izvannastavnih projekata s učenicima te sudjeluje u radu Centara izvrsnosti u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji u području Multimedije. U slobodno vrijeme obožava fotografirati, snimati, obrađivati foto i video sadržaje, planinariti, voziti bicikl, a našlo bi se tu još mnogo toga da se ima više vremena.

Darko Rakić je učitelj informatike u Osnovnoj školi u Popovači. Intenzivno se bavi multimedijom, posebno snimanjem i montažom kratkih filmova i izradom multimedijalnih cd-a. Završio je Medijsku školu za dokumentarni film, kameru i snimanje i tv-reportažu, te je vodio niz radionica amaterskog filma, Photoshopa i radionica snimanja i video montaže. Također se intenzivno bavi e-learningom i radi na nekoliko e-learning portala na temu filma i multimedije.

 

 

 

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting