Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Želite poučavati druge, za svoj gušt ili za novac? Nemate prostor? Ne znate kako to oglasiti, naplatiti, organizirati? Niste sigurni te radite li to dobro? surprise Za vas smo stvorili Oazu znanja!  Pogledajte!

Pogled kroz objektiv - Makro fotografija

14. ožujka 2012.

 

Pogledajte snimku webinara

 

Prilikom pristupanja ponekad su potrebni i ovi podaci:
Recording URL: https://www.livemeeting.com/cc/mspp/view
Recording ID: Makro fotografija
Attendee key: Participant

 

Što je makro fotografija? Čime si sve možemo pomoći kod makro fotografiranja te na koje načine poboljšati vaše makro fotografije?


Na ta i mnoga druga pitanja odgovorit ćemo u ovotjednom webinaru. Na kraju ćemo pogledati i makro fotografije pristigle od sudionika webinara!

 

Voditelji webinara:

Ivan Čondor radi u Graditeljskoj školi Čakovec gdje predaje stručne predmete zanimanjima medijski tehničar i web dizajner. Voditelj je više izvannastavnih projekata s učenicima te sudjeluje u radu Centara izvrsnosti u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji u području Multimedije. U slobodno vrijeme obožava fotografirati, snimati, obrađivati foto i video sadržaje, planinariti, voziti bicikl, a našlo bi se tu još mnogo toga da se ima više vremena.

Darko Rakić je učitelj informatike u Osnovnoj školi u Popovači. Intenzivno se bavi multimedijom, posebno snimanjem i montažom kratkih filmova i izradom multimedijalnih cd-a. Završio je Medijsku školu za dokumentarni film, kameru i snimanje i tv-reportažu, te je vodio niz radionica amaterskog filma, Photoshopa i radionica snimanja i video montaže. Također se intenzivno bavi e-learningom i radi na nekoliko e-learning portala na temu filma i multimedije.

 

 

 

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting