Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

U okviru L3A programa, na raspolaganju su vam besplatna poslovna predavanja ""Srijedom u L3A" i besplatna opuštajuća pedavanja "Poslije posla". wink  Pogledajte najave.

Pogled kroz objektiv - Nove tehnologije i novi trendovi u fotografiji

6. lipnja 2012.

 

Pogledajte snimku webinara:

https://www.livemeeting.com/cc/mspp/view?id=Trendovi&pw=Participant

 

Prilikom pristupanja ponekad su potrebni i ovi podaci:
Recording URL: https://www.livemeeting.com/cc/mspp/view
Recording ID: Trendovi
Attendee key: Participant

 

3D, HDR, panoramska fotografija u "hodu", geolociranje fotografija, povećanje površine senzora, poboljšavanje video mogućnosti fotoaparata, ugradnja sve kvalitetnijih foto i video mogućnosti u mobitele samo su neki od novih trendova i tehnologija u fotografiji koje smo obradili u ovom webinaru.

 

Voditelji webinara:

Ivan Čondor radi u Graditeljskoj školi Čakovec gdje predaje stručne predmete zanimanjima medijski tehničar i web dizajner. Voditelj je više izvannastavnih projekata s učenicima te sudjeluje u radu Centara izvrsnosti u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji u području Multimedije. U slobodno vrijeme obožava fotografirati, snimati, obrađivati foto i video sadržaje, planinariti, voziti bicikl, a našlo bi se tu još mnogo toga da se ima više vremena.

Darko Rakić je učitelj informatike u Osnovnoj školi u Popovači. Intenzivno se bavi multimedijom, posebno snimanjem i montažom kratkih filmova i izradom multimedijalnih cd-a. Završio je Medijsku školu za dokumentarni film, kameru i snimanje i tv-reportažu, te je vodio niz radionica amaterskog filma, Photoshopa i radionica snimanja i video montaže. Također se intenzivno bavi e-learningom i radi na nekoliko e-learning portala na temu filma i multimedije.

 

 

 

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting