Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

U okviru L3A programa, na raspolaganju su vam besplatna poslovna predavanja ""Srijedom u L3A" i besplatna opuštajuća pedavanja "Poslije posla". wink  Pogledajte najave.

Belgija
Jacques Denies:
“Cjeloviti pristup tehnologiji u obrazovanju”
14. rujna 2010

Opis webinara:   
Gospodin Jacques Denies, voditelj briselskog "School Technology Innovation Center" nam je prikazao tehnologiju u obrazovnom kontekstu i objasnio kako njegov Centar podržava podučavatelje u ostvarivanju svih prednosti učinkovitog korištenja informacijske tehnologije u učenju i poučavanju.


“Učenici se danas susreću s tehnologijom na svakom koraku; kod kuće, preko medija te socijalnih mreža. Obrazovanje se mora tome prilagoditi tako da integrira tehnologiju koja će na najbolji način podržavati učenje. To znači da učitelj mora imati podršku u praćenju tehnoloških aktivnosti, u radu s medijskim sadržajima, u optimizaciji poučavanja te u organizaciji jakog kolaborativnog učenja. To učitelju omogućava da preuzme trenersku ulogu u obrazovanju koja se smatra novom pozicijom za edukatore 21. stoljeća.

Ovaj webinar će pružiti argumente za gore navedene zaključke pokazujući kompletan prikaz tehnologije u obrazovnom kontekstu: računala, interaktivne bijele ploče, e-sadržaj, upravljanje računalom, komunikacijska i kolaboracijska tehnologija, Learning Management Sistemi (LMS)…”

   
Jacques Denies započeo je s poučavanjem 1976. te je bio odgovoran za edukaciju učitelja u Belgiji (Flandriji) od 1990. do 2006. godine. Od rujna 2006. vodi School Technology Innovation Center (STIC) u Briselu.

Briselski School Technology Innovation Center (STIC) je pokazni centar edukacijske tehnologije. Microsoft i njegovi partneri okupili su na jednom mjestu demonstracijske primjere koji prikazuju diferenciran i prilagođen pristup učenju kroz tehnologije. STIC Brisel organizira preko 90 događanja godišnje među kojima su obuke, treninzi i radionice.

 

Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

http://mediaserver.l3a.com.hr/microsoft/international_webinars/Belgium-School_Technology_Innovation_Center/start.htm

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting