Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Jeste li znali da gotovo sav softver za vaše poslovanje možete koristiti besplatno, legalno?! surprise Pitajte nas o tome.

Hrvatska
Arjana Blažić: "Greetings from the world"
9. studenog 2010.

"Ovaj projekt (http://greetingsfromtheworld.wikispaces.com) predstavlja virtualno putovanje svijetom, a pokrenut je s idejom da učenici svojim vršnjacima u drugim dijelovima svijeta šalju virtualne razglednice svoje zemlje. Timovi učenika iz različitih škola i zemalja izrađuju multimedijalne postere kojima predstavljaju dijelove svoje zemlje, bliske svakom pojedinom učeniku, opisane na način na koji ih oni vide i koji ne možemo naći u turističkim vodičima.


Za izradu postera koristi se  besplatan alat Glogster odnosno njegova obrazovna verzija Edu.glogster pomoću koje profesori mogu kreirati virtualnu učionicu te na taj način za svoje učenike osigurati sigurno okruženje bez nepoželjnih i opasnih sadržaja uz stalnu kontrolu i nadzor. Učenici samostalno ugrađuju postere na zajednički wiki te na taj način svojim vršnjacima približuju svoju zemlju kroz njenu povijest, kulturu, običaje, umjetnost, glazbu, sport, modu, kulinarske specijalitete i sve ono što oni sami smatraju važnim. Istovremeno uče o drugim zemljama na zanimljiv i neuobičajen način."

 

Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

https://www.youtube.com/watch?v=HLwUlOEBZdE

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting