Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Ako povremeno trebate prostor za svoje poslovanje, pomoć u organizaciji događaja, administraciju ili tehniku, za vas smo stvorili Poslovnu oazu. Pogledajte što sve ne morate sami imati ili raditi.

Švicarska
Nicole Wildisen:
“Historias Pingpong”
21. rujna 2010

Opis webinara:
Ovim je webinarom Nicole Wildisen predstavila svoj nagrađeni projekt u kojemu učenici španjolskog jezika iz Švicarske formiraju timove s učenicima njemačkog jezika iz Gvatemale te zajedno rade putem interneta. Učenici uče jedni od drugih sastavljajući kratke dvojezične priče u ping-pong stilu. Švicarski učenici svoje dijelove pišu na španjolskom, a njihovi partneri iz Gvatemale ih ispravljaju i nastavljaju priče na njemačkom jeziku. Švicarski učenici potom ispravljaju njemačke dijelove priče te ju nastavljaju na španjolskom. Rezultat ovakvog rada je radosna radionica tijekom koje se koristi proces učenja blizak učenicima.

Nicole Wildisen je s ovim projektom sudjelovala na Forumu inovativnih učitelja 2008 održanom u Hong Kongu te svakodnevno koristi predstavljenu metodu u podučavanju svojih učenika.  Nicole je učiteljica španjolskog jezika u školi KS Seetal u Baldeggu, Švicarska, ICT trenerica za učitelje, članica je ICT tima svoje škole te članica Vijeća kantona. Redovito integrira informacijske tehnologije u podučavanje te ih uspješno koristi za motivaciju učenika.

Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

http://mediaserver.l3a.com.hr/microsoft/international_webinars/Switzerland-Historias_Pingpong/start.htm

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting