Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Jedan od vrlo važnih segmenata poslovanja organizacije je sigurnost informacijskog sustava. Aquilonis nudi hrvatskim korisnicima proizvode koji su ocijenjeni kao najbolji u svojoj klasi, a bitno niže cijene od sličnih proizvoda iste kvalitete. ->>više

Švicarska
Nicole Wildisen:
“Historias Pingpong”
21. rujna 2010

Opis webinara:
Ovim je webinarom Nicole Wildisen predstavila svoj nagrađeni projekt u kojemu učenici španjolskog jezika iz Švicarske formiraju timove s učenicima njemačkog jezika iz Gvatemale te zajedno rade putem interneta. Učenici uče jedni od drugih sastavljajući kratke dvojezične priče u ping-pong stilu. Švicarski učenici svoje dijelove pišu na španjolskom, a njihovi partneri iz Gvatemale ih ispravljaju i nastavljaju priče na njemačkom jeziku. Švicarski učenici potom ispravljaju njemačke dijelove priče te ju nastavljaju na španjolskom. Rezultat ovakvog rada je radosna radionica tijekom koje se koristi proces učenja blizak učenicima.

Nicole Wildisen je s ovim projektom sudjelovala na Forumu inovativnih učitelja 2008 održanom u Hong Kongu te svakodnevno koristi predstavljenu metodu u podučavanju svojih učenika.  Nicole je učiteljica španjolskog jezika u školi KS Seetal u Baldeggu, Švicarska, ICT trenerica za učitelje, članica je ICT tima svoje škole te članica Vijeća kantona. Redovito integrira informacijske tehnologije u podučavanje te ih uspješno koristi za motivaciju učenika.

Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

https://www.youtube.com/watch?v=OwOasJjvPxI

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting