Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Jedan od vrlo važnih segmenata poslovanja organizacije je sigurnost informacijskog sustava. Aquilonis nudi hrvatskim korisnicima proizvode koji su ocijenjeni kao najbolji u svojoj klasi, a bitno niže cijene od sličnih proizvoda iste kvalitete. ->>više

Snimka - IKT u ranim godinama

Prezenterica: Miriam Schembri (Malta)
održano 21. lipnja 2011.

 

Mogu li se mala djeca motivirati pomoću tehnologije? U ranim godinama djeci je potrebno poznato tehnološko okruženje, a dok učitelji osnažuju njihova iskustva, znatiželjna će djeca moći istraživati ne samo kako tehnologija funkcionira, nego i kako se uklapa u njihov svijet. U ovom je webinaru Miriam Schembri pokazala primjere dobre prakse u upotrebi informacijsko-komunikacijske tehnologije te predstavila razne alate, naprave i programe koje koristi u radu s malom djecom.

 

Miriam Schembri iskusna je predškolska učiteljica s MalteTehnologiju koristi kao kreativni alat za učenje u učionici čime modernizira pedagogiju. Miriam se intenzivno bavi inovativnim međunarodnim projektima za što redovito dobiva priznanja iz Europe i svijeta, a nedavno je osvojila i prestižnu eTwinningovu nagradu. Aktivna je članica eTwinningovog tima učitelja te doprinosi europskoj SchoolNet inicijativi.Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:
http://mediaserver.aquilonis.hr/microsoft/international_webinars/malta-ict_in_the_early_years/start.htm

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting