Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Jeste li znali da gotovo sav softver za vaše poslovanje možete koristiti besplatno, legalno?! surprise Pitajte nas o tome.

Snimka - Internet - naši prvi koraci

Prezenterice: Desislava Milenkova & Rumyana Neminska, Bugarska
održano 14. lipnja 2011.

 

U ovom su webinaru bugarske osnovnoškolske učiteljice Desislava Milenkova i Rumyana Neminska predstavile svoj projekt “Internet – naši prvi koraci”. Projekt je usmjeren prema razvoju učeničkih vještina sigurnog i pravilnog korištenja informacija pronađenih na internetu. Projekt potiče razvoj odgovornog ponašanja na internetu i odgovornost prema drugima. Promiče računalnu pismenost u učionici i unutar obitelji, te pokazuje nove načine poučavanja u današnje vrijeme kada su informacije nadohvat ruke.

 

Desislava Milenkova i Rumyana Neminska u svom radu koriste Mouse Mischief tehnologiju i bugarski multipoint sustav Envision, te inovativne načine korištenja informacijske tehnologije uvode u svoje razrede. Ovim su projektom predstavljale svoju zemlju na Europskom i Svjetskom forumu inovativnih učitelja 2010. u Berlinu i Cape Townu. Projekt je nagradila i europska organizacija TeachNet.Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:
http://mediaserver.aquilonis.hr/microsoft/international_webinars/bulgaria-internet–our_first_steps/start.htm

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting