Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Jedan od vrlo važnih segmenata poslovanja organizacije je sigurnost informacijskog sustava. Aquilonis nudi hrvatskim korisnicima proizvode koji su ocijenjeni kao najbolji u svojoj klasi, a bitno niže cijene od sličnih proizvoda iste kvalitete. ->>više

Snimka - Kako uvesti Web 2.0 alate u školski razred

Prezenter: Terry Freedman (Velika Britanija)
održano 18. travnja 2011.

 

U ovom nam je webinaru Terry Freedman govorio o problemima koji se javljaju pri uvođenju Web 2.0 alata u školske razrede. Osim niza prednosti, trend korištenja Web 2.0 alata donosi i neke prepreke. Na temelju istraživanja provedenog u svrhu pisanja e-knjige o Web 2.0 projektima te menadžerskom iskustvu, Terry Freedman je prikazao prednosti i prepreke s kojima se možemo susresti te pružio praktične preporuke za korištenje Web 2.0  tehnologija.

Terry Freedman je nezavisni obrazovni IKT savjetnik iz Velike Britanije. Svoje tekstove objavljuje na mrežnoj stranici „ICT in education” (www.ictineducation.org) te redovito šalje besplatni newsletter „Computers in Classrooms” (www.ictineducation.org/newsletter) namijenjen svima zainteresiranima za korištenje IKT-a u obrazovanju.

 

Njegovu e-knjigu s praktičnim primjerima korištenja Web 2.0 tehnologije možete besplatno "skinuti" - The Amazing Web 2.0 Projects Book.

 

Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

https://www.youtube.com/watch?v=qEtrjOffmmo

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting