Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Jedan od vrlo važnih segmenata poslovanja organizacije je sigurnost informacijskog sustava. Aquilonis nudi hrvatskim korisnicima proizvode koji su ocijenjeni kao najbolji u svojoj klasi, a bitno niže cijene od sličnih proizvoda iste kvalitete. ->>više

Snimka Math coach online

Švedska
Stefan Stenbom: "Math coach online"
18. studenog 2010.

Math coach je projekt u kojem učenici u večernjim satima putem Windows Live Messenger-a dobivaju pomoć u svladavanju matematike. Ova usluga je dostupna svim učenicima od 12 do 20 godina starosti te za odrasle učenike švedskog sustava dodatnog obrazovanja.


Svi treneri su studenti švedskog Kraljevskog instituta za tehnologiju i Štokholmskog sveučilišta koji studiraju matematiku i matematičku didaktiku te su prošli kroz poseban Mathcoach trening. Na taj način razvijamo metodu online podučavanja za koju vjerujemo da će u budućnosti biti iznimno važna.
Svi naši razgovori se arhiviraju što omogućuje kasniju analizu i statističku obradu.“


Kratki video o Mathcoach-u pogledajte ovdje (You Tube).


Začetnik Mathcoach-a je Stefan Stenbom, magistar inženjerstva specijalaziran za matematiku i fiziku. 28 mu je godina i radi na razvijanju edukacijskih sadržaja na švedskom Kraljevskom institutu za tehnologiju.

 

Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

https://www.youtube.com/watch?v=eFhl_uq7P84

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting