Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Želite poučavati druge, za svoj gušt ili za novac? Nemate prostor? Ne znate kako to oglasiti, naplatiti, organizirati? Niste sigurni te radite li to dobro? surprise Za vas smo stvorili Oazu znanja!  Pogledajte!

Snimka Njemacka PLN

SAD/Njemačka
“Twitter i snaga osobnih obrazovnih mreža (Personal Learning Network)"
16. veljače 2011.

Zašto pokrenuti osobnu obrazovnu mrežu (PLN)? Kako nam u tome može pomoći Twitter? Twitter i mnoge društvene mreže su mjesta gdje učitelji mogu pronaći odgovore i podršku stručnjaka diljem svijeta. PLN čine ljudi kojima pružamo podršku, pomažemo u profesionalnom razvoju i s kojima dijelimo informacije. Možda smo ih upoznali na konferencijama ili u online okruženju, ali suradnju i komunikaciju nastavljamo korištenjem različitih društvenih mreža. U tom procesu Twitter predstavlja posebno značajan program za učitelje.

Webinar je vodila Shelly Terrell iz Njemačke, a njemu su sudionici mogli naučiti kako izgraditi djelotvornu osobnu obrazovnu mrežu učitelja korištenjem Twittera. Predstavljene su značajke Twittera, saznali smo kako koristiti dobivene informacije, otkrili tko sudjeluje u tim mrežama  i koja je svrha stvaranja zajednica učitelja.

 

Pogledajte video “Why Do We Connect?” u čijem su stvaranju sudjelovali učitelji iz cijelog svijeta http://vimeo.com/10398759

 

Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

https://www.youtube.com/watch?v=mzz0E4vqtK0

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting