Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

U okviru L3A programa, na raspolaganju su vam besplatna poslovna predavanja ""Srijedom u L3A" i besplatna opuštajuća pedavanja "Poslije posla". wink  Pogledajte najave.

Snimka - Sjeverna Irska - Students driving learning forward

Matt McGinley, Kevin O’Neill , Neil Watson  & Ciaran O’Hare (Sjeverna Irska): “Students driving learning forward”
8. lipnja 2010.

 

Webinar “Students driving learning forward” prikazao je kako F1 (Formula 1) i računalne igrice mogu pomoći djeci kod učenja. Učitelji odnosno kreatori projekta pokazali su kako su dječje želje utjecale na planiranje projekta te kako su djeca postala njegova pokretačka snaga. Njihova škola nalazi se u Zapadnom Belfastu, području koje je bilo posebno pogođeno nemirima. Stoga su učitelji smatrali svojom dužnošću angažirati djecu na projektu, posebno dječake s lošijim ocjenama, kako bi spriječili njihovo prerano odustajanje od škole i uključivanje u anti-društvena zbivanja. Bit projekta je korištenje Formule 1 za poticanje učenja kod djece (9-10 godina).
 
Učitelji koji su vodili projekt su Matt McGinley, Kevin O’Neill i Neil Watson, a pomagao im je Ciaran O’Hare, IT stručnjak. Svaki učitelj pridonio je projektu svojim bogatim iskustvom iz određenog područja. Kevin se nedavno vratio iz inovativne napredne škole u Dubaiju u kojoj je radio kao ICT stručnjak. Neil je školski koordinator koji je radio na financijskom aspektu uključivanja lokalnih poduzetnika i članova društva kao partnera na projektu. Matt je pohađao početnički tečaj Formule 1 u osnovnim školama i izuzetno ga zanima F1. Njegova vizija je podizanje razine pismenosti i komunikacijskih vještina kroz pisanje formalnih pisama i e-komunikaciju.
 
Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:
 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting