Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Pišite bez straha po zidovima! Na sastancima, kod brainstorminga, planiranja, kao putokaze ili kod kuće! Savršena igračka za djecu! smiley Ne ostavlja tragove na zidu. Grafiti folija se sama drži na bilo kojoj podlozi.

Snimka - Škotska

Škotska
"Korištenje računalnih igara za razvoj učenja" , Ollie Bray
24. ožujka 2011.

U ovom smo webinaru govorili o tome kako računalne igrice nisu samo razredne “smicalice” već i moćan alat za razvoj kreativnosti, učenja i poučavanja. Saznali smo zašto su računalne igrice važne za učenje i kako ih se može koristiti za kreiranje središta za međukurikularnu nastavu. Upoznali smo se s alatima koji djeci mogu pomoći u samostalnom stvaranju igrica te saznati zašto je važno da i učitelji razumiju tehnologiju računalnih igara. Prezentacija je bila popraćena primjerima iz Škotske, ali i šire.

Ollie Bray je školski voditelj trenutno zadužen za primjenu tehnologija u obrazovanju u Nacionalnoj obrazovnoj agenciji Škotske. Za svoj projekt o učenju kroz računalne igrice nagrađen je na Microsoftovom Innovative Education Forumu održanom u Brazilu 2009.


Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

http://mediaserver.aquilonis.hr/microsoft/international_webinars/scotland_using_computer_games_to_unlock_learning/start.htm

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting