Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Želite poučavati druge, za svoj gušt ili za novac? Nemate prostor? Ne znate kako to oglasiti, naplatiti, organizirati? Niste sigurni te radite li to dobro? surprise Za vas smo stvorili Oazu znanja!  Pogledajte!

Macedonia

Linda Fahlberg Stojanovska: Učionice i obrazovanje: Video projektori i dinamične prezentacije
13. listopad 2010.

Koji je najgori način integracije tehnologije u razrede? Načinite prezentaciju sa statičkim sadržajem, uključite video projektor, prigušite svjetla i vaši će klinici pasti u komu. Pogotovo na satu matematike.

U ovom webinaru predstavila sam dvije tehnologije koje koristim svaki dan na nastavi matematike, a koje stvarno djeluju bez obzira na kurikulum i ocjenivanje.
1.    Pisanje u stvarnom vremenu i u boji
2.    Objavljivanje nastavnih jedinica
Pored standardne opreme potrebne za svaku prezentaciju (računalo i video projektor), koristim grafičku ploču (graphics tablet) koja stoji oko 60€ i radi na svakom PC-u. Pogledajte snimku webinara i saznajte kako lako i učinkovito možete koristiti ovaj alat u svojem razredu!”


Dr. Linda Fahlberg Stojanovska je načelnica Odjela za informatiku i primijenjenu računalnu znanost Sveučilišta Sv. Klimenta Ohridskog (Bitola, Makedonija). Rođena je u SAD-u gdje se i školovala, a u Makedoniju je došla 1976. u sklopu poslijediplomskog programa razmjene studenata. Redovna je profesorica matematike i primijenjene računalne znanosti. Od 1990. se bavi istraživanjem praktičnih metoda za unapređivanje matematičkog obrazovanja na svim razinama i učinkovite integracije tehnologije u obrazovanju.
Više informacija o radu gđe. Stojanovske možete saznati na sljedećim linkovima:
http://mathcasts.org/mtwiki
http://math247.pbworks.com
http://geogebrawiki.wikispaces.com


Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

http://mediaserver.l3a.com.hr/microsoft/international_webinars/Macedonia-Video_Projectors_and_Dynamic_Presentation/start.htm

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting