Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Nema više životne radosti u vama? Tijelo vam je ukočeno i umorno? Baš za nas takve, stvorili smo Oazu plesa i pokreta. Nisu to dosadne vježbe, niti frustrirajuće plesne škole. Nije to samo za mlade i spretne. To je za sve nas. Ma, morate doći bar jednom. A ako ipak nemate hrabrosti ili vjere da će vam biti ugodno, pišite nam o svojim željama i bojaznima.

Stručna pomoć

Naše najnovije aktivnosti u provođenju stručne pomoći su:

 

 • sve češće radimo na pomoći firmama s „posrnulim“ projektima
  • uključuje analizu potreba korisnika, snimanje i definiranje poslovnih procesa, opis i vizualizaciju poslovnih procesa, projektni zadatak,  tehničku pomoć pri nabavi roba i usluga, nadzor izrade i uvođenje rješenja, poduku i podršku korisnika sustava, praćenje primjene i planiranje daljnjeg razvoja)
 • u sklopu konzaltinga provodimo Learning in Context
  • što znači da pratimo projektni tim, te kad shvatimo da projektni tim ima neki problem – održimo kratko predavanje/radionicu  na temu problema – nakon koje projektni tim nastavlja radom, do slijedećeg problema…….
 • upravljanje znanjem
  • svrha upravljanja znanjem je da ono što zna neka osoba u organizaciji zna i bilo koja druga osoba u organizaciji kad joj zatreba
  • pomažemo u procesima prikupljanja vlastitog znanja, njegovog formaliziranja, diseminacije, prepoznavanja potreba za znanjem, u traženju nepostojećeg znanja, stvaranju novog znanja

 

Mogućnost suradnje s vama bi nas posebno radovala i predstavljala profesionalni izazov, jer i vaša organizacija ima niz neprocjenjivih resursa koje sustav upravljanja znanjem treba pretvoriti u konkretne praktične proizvode, procese, metode, sustave i događaje.

 

Javite se ……… na sva eventualna pitanja rado ćemo odgovoriti.

 

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting