Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Nema više životne radosti u vama? Tijelo vam je ukočeno i umorno? Baš za nas takve, stvorili smo Oazu plesa i pokreta. Nisu to dosadne vježbe, niti frustrirajuće plesne škole. Nije to samo za mlade i spretne. To je za sve nas. Ma, morate doći bar jednom. A ako ipak nemate hrabrosti ili vjere da će vam biti ugodno, pišite nam o svojim željama i bojaznima.

Virtualni okrugli stolovi

 .

Virtualni okrugli stolovi odvijaju se u sklopu programa „Suradnici u učenju“ koji je dio globalnog Microsoftovog programa „Partners in Learning“, a u Hrvatskoj se provodi kroz suradnju Microsofta Hrvatska, Agencije za odgoj i obrazovanje, Sveučilišnog računskog centra Srce, tvrtke Aquilonis te drugih uključenih obrazovnih ustanova, udruga i tvrtki na projektima inovativnog korištenja IKT-a u obrazovanju.


Virtualni okrugli stolovi održavaju se korištenjem Microsoftove Live Meeting tehnologije. Svi stolovi snimljeni i mogu se slobodno koristiti.

 

Ukoliko želite primati obavijesti o virtualnim događanjima, pretplatite se na našu mailing listu:

 

 

 

 

 

Imate ideje i prijedloge za webinare i virtualne okrugle stolove? Javite nam se!

 

SNIMKE ODRŽANIH VIRTUALNIH OKRUGLIH STOLOVA:

 

 

Napomena: svi virtualni okrugli stolovi održani su na hrvatskom jeziku (te srpskom jeziku ukoliko su održani u suradnji s Microsoft Software d.o.o iz Srbije).

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting