Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Jedan od vrlo važnih segmenata poslovanja organizacije je sigurnost informacijskog sustava. Aquilonis nudi hrvatskim korisnicima proizvode koji su ocijenjeni kao najbolji u svojoj klasi, a bitno niže cijene od sličnih proizvoda iste kvalitete. ->>više

Hrvatska
Suzana Delić:
“Videokonferencije u školama”
30. rujna, 2010

Opis webinara:
Učenici vole sudjelovati u raznim oblicima međunarodne suradnje. Upoznaju nove zemlje, običaje, gradove i ono najvažnije, upoznaju svoje vršnjake. Nije lako, a ni jeftino organizirati skupna putovanja učenika koja bi im svakako izuzetno dobro došla i bila  bi sjajna nadogradnja sadržajima koje uče u školi. Može li se jefitnije i drugačije ipak upoznati s učenicima drugih zemalja? Može. Preko žice!
Ideja ovoga webinara bila  je prikazati izuzetan način komunikacije između učenika školeHorvati i niza škola u Europi i svijetu. Projektom niza videokonferencija gđa Delić ostvarila je niz kontakata i započela mnoge projekte s učenicima i kolegama u svijetu. Ovim webinarom predstavila je niz videokonferencija koje je zajedno s učenicima provela tijekom školske godine 2009./2010 sa školama iz Francuske, Hong Konga, SAD-a i Kanade!

Više informacija o videokonferencijama i kako se u njih uključiti možete saznati na

http://schoolvideoconferences.grouply.com/
 

Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

http://mediaserver.l3a.com.hr/microsoft/international_webinars/Videoconferences_in_schools/start.htm

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting