Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Pišite bez straha po zidovima! Na sastancima, kod brainstorminga, planiranja, kao putokaze ili kod kuće! Savršena igračka za djecu! smiley Ne ostavlja tragove na zidu. Grafiti folija se sama drži na bilo kojoj podlozi.

Hrvatska
Suzana Delić:
“Videokonferencije u školama”
30. rujna, 2010

Opis webinara:
Učenici vole sudjelovati u raznim oblicima međunarodne suradnje. Upoznaju nove zemlje, običaje, gradove i ono najvažnije, upoznaju svoje vršnjake. Nije lako, a ni jeftino organizirati skupna putovanja učenika koja bi im svakako izuzetno dobro došla i bila  bi sjajna nadogradnja sadržajima koje uče u školi. Može li se jefitnije i drugačije ipak upoznati s učenicima drugih zemalja? Može. Preko žice!
Ideja ovoga webinara bila  je prikazati izuzetan način komunikacije između učenika školeHorvati i niza škola u Europi i svijetu. Projektom niza videokonferencija gđa Delić ostvarila je niz kontakata i započela mnoge projekte s učenicima i kolegama u svijetu. Ovim webinarom predstavila je niz videokonferencija koje je zajedno s učenicima provela tijekom školske godine 2009./2010 sa školama iz Francuske, Hong Konga, SAD-a i Kanade!

Više informacija o videokonferencijama i kako se u njih uključiti možete saznati na

http://schoolvideoconferences.grouply.com/
 

Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

http://mediaserver.l3a.com.hr/microsoft/international_webinars/Videoconferences_in_schools/start.htm

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting