Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Želite poučavati druge, za svoj gušt ili za novac? Nemate prostor? Ne znate kako to oglasiti, naplatiti, organizirati? Niste sigurni te radite li to dobro? surprise Za vas smo stvorili Oazu znanja!  Pogledajte!

PM-Deklaracija

Deklaracija o profesionalnom upravljanju projektima

 

Skupina stručnjaka i profesionalnih udruga za upravljanje projektima priprema "Deklaraciju o profesionalnom upravljanju projektima" s ciljem senzibiliziranja svih dionika u pokretanju, financiranju i provođenju projekata za nužnost profesionalnog vođenja svih projekata u Hrvatskoj.

 

Deklaracija upozorava da su resursi kojima se ostvaruju projekti nacionalno bogatstvo, a profesionalno vođenje tih projekata nacionalni interes. Ukazuje na nužnost da se svi projekti u Hrvatskoj vode u skladu s pravilima struke upravljanja projektima. Deklaracija se jednako odnosi na projekte financirane javnim novcem kao i na one financirane iz privatnih izvora.

 

Deklaracija traži uvođenje znanja i vještina upravljanja projektima u obvezno obrazovanje i sveobuhvatno podizanje svijesti i razumijevanja projekata kod svih javnih službenika koji su dionici projekata.

 

Ako želite sudjelovati u izradi deklaracije pridružite nam se na deklaracija.Aquilonis.hr

 

Download radne inačice prijedloga Deklaracije

Potpisivanje deklaracije - u izradi...  

 

 

 

 

 

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting