Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Nema više životne radosti u vama? Tijelo vam je ukočeno i umorno? Baš za nas takve, stvorili smo Oazu plesa i pokreta. Nisu to dosadne vježbe, niti frustrirajuće plesne škole. Nije to samo za mlade i spretne. To je za sve nas. Ma, morate doći bar jednom. A ako ipak nemate hrabrosti ili vjere da će vam biti ugodno, pišite nam o svojim željama i bojaznima.

PM-Deklaracija

Deklaracija o profesionalnom upravljanju projektima

 

Skupina stručnjaka i profesionalnih udruga za upravljanje projektima priprema "Deklaraciju o profesionalnom upravljanju projektima" s ciljem senzibiliziranja svih dionika u pokretanju, financiranju i provođenju projekata za nužnost profesionalnog vođenja svih projekata u Hrvatskoj.

 

Deklaracija upozorava da su resursi kojima se ostvaruju projekti nacionalno bogatstvo, a profesionalno vođenje tih projekata nacionalni interes. Ukazuje na nužnost da se svi projekti u Hrvatskoj vode u skladu s pravilima struke upravljanja projektima. Deklaracija se jednako odnosi na projekte financirane javnim novcem kao i na one financirane iz privatnih izvora.

 

Deklaracija traži uvođenje znanja i vještina upravljanja projektima u obvezno obrazovanje i sveobuhvatno podizanje svijesti i razumijevanja projekata kod svih javnih službenika koji su dionici projekata.

 

Ako želite sudjelovati u izradi deklaracije pridružite nam se na deklaracija.Aquilonis.hr

 

Download radne inačice prijedloga Deklaracije

Potpisivanje deklaracije - u izradi...  

 

 

 

 

 

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting