Croatian(HR)English (United Kingdom)

Novosti

Nema više životne radosti u vama? Tijelo vam je ukočeno i umorno? Baš za nas takve, stvorili smo Oazu plesa i pokreta. Nisu to dosadne vježbe, niti frustrirajuće plesne škole. Nije to samo za mlade i spretne. To je za sve nas. Ma, morate doći bar jednom. A ako ipak nemate hrabrosti ili vjere da će vam biti ugodno, pišite nam o svojim željama i bojaznima.

Snimka Njemacka PLN

SAD/Njemačka
“Twitter i snaga osobnih obrazovnih mreža (Personal Learning Network)"
16. veljače 2011.

Zašto pokrenuti osobnu obrazovnu mrežu (PLN)? Kako nam u tome može pomoći Twitter? Twitter i mnoge društvene mreže su mjesta gdje učitelji mogu pronaći odgovore i podršku stručnjaka diljem svijeta. PLN čine ljudi kojima pružamo podršku, pomažemo u profesionalnom razvoju i s kojima dijelimo informacije. Možda smo ih upoznali na konferencijama ili u online okruženju, ali suradnju i komunikaciju nastavljamo korištenjem različitih društvenih mreža. U tom procesu Twitter predstavlja posebno značajan program za učitelje.

Webinar je vodila Shelly Terrell iz Njemačke, a njemu su sudionici mogli naučiti kako izgraditi djelotvornu osobnu obrazovnu mrežu učitelja korištenjem Twittera. Predstavljene su značajke Twittera, saznali smo kako koristiti dobivene informacije, otkrili tko sudjeluje u tim mrežama  i koja je svrha stvaranja zajednica učitelja.

 

Pogledajte video “Why Do We Connect?” u čijem su stvaranju sudjelovali učitelji iz cijelog svijeta http://vimeo.com/10398759

 

Da biste pregledali snimku webinara otvorite sljedeći link:

https://www.youtube.com/watch?v=mzz0E4vqtK0

 
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting