EU projekti

Tko je u bilo kojem trenutku pomislio (a mnogi su u ovo doba recesije) da bi mogao iskoristiti potencijal što ga nude europski fondovi za razvojne projekte, vjerojatno nije ni sanjao s kakvim će se bogatstvom novih pojmova, procedura i institucija susresti na tom putu. Pa ipak, gotovo svi koji su pošli tim putem se slažu da se taj trud višestruko i dugoročno isplati.

Usvajanjem Sporazuma o partnerstvu s Hrvatskom, Europska komisija je utvrdila način korištenja EU strukturnih i investicijskih fondova 2014-2020. Ovim sporazumom Hrvatskoj je omogućeno ulaganje u rast konkurentnosti, razvoj malog i srednjeg poduzetništva, poljoprivredu i ruralni razvoj za otvaranje radnih mjesta.

Aquilonis se uključio svojim znanjem i bogatim iskustvom u pripremu i realizaciju EU projekata.

 

Trenutno radimo na projektu:

 

Završili smo rad na projektima:

 

Neki od EU projekata u kojima smo sudjelovali, a posebno su nam važni:

  • Program „IPAQ Peta webinari“V Gimnazija Zagreb„Afirmativna nastava i inovativno učenje i poučavanje u gimnazijama u okviruhrvatskog kvalifikacijskog okvira“ gdje smo svojom organizacijom i tehničkom podrškom V. Gimnaziji Zagreb pomogli u realizaciji  potprojekta IPAQ Peta webinari   čiji je cilj bio izraditi kurikulum za učenje programiranje u programskog jeziku Python.

 

 

  • Projekt Znanost+ Prirodoslovne škole "Vladimir Prelog" iz Zagreba koji je osmislio 15 novih fakultativnih predmeta

 

Ukoliko trebate bilo kakvu pomoć oko pripreme, obrazovanja ili realizacije EU projekta, ne oklijevajte nam se javiti.