Obrazovanje je danas neizostavni dio našeg svakodnevnog života i rada. Teško je više naći radno mjesto na kojem gotovo svakog dana ne treba nešto novo učiti. No, obrazovanje se ne događa samo u školama ili na formalnim tečajevima.

 

Danas se uči iz iskustva drugih prikazanog na Internetu, iz tiskanih knjiga, ali i digitalnih materijala na priručnom mediju ili na Internetu, provjerom znanja računalnim programom, video materijalima, simulacijama i na razne druge načine koji koriste nove tehnologije.

 

Aquilonis vam može pomoći već kod definicije obrazovnih potreba, za pojedinca, skupine ili cijelu organizaciju.

Aquilonis kroz program Life Long Learning Akademije [L3A] nudi niz tradicionalnih kvalitetnih tečajeva u području poslovanja i informacijskih tehnologija, te osobnog razvoja, ali i mogućnost kreiranja specijaliziranih tečajeva za vaše potrebe. To obrazovanje dolazi u obliku predavanja, seminara i radionica, na lokaciji i u vremenu koje vama odgovara. Možemo vam pomoći napraviti plan obrazovanjapratiti rezultate obrazovanja i ocijeniti uspješnost ulaganja u njih.

 

Izgradnja sustava za elektroničko učenje, tj. učenje uz pomoć računala i mreža, naša je specijalnost i rado ćemo s vama istražiti na koji način ih možete optimalno koristiti za svoje potrebe. Potom ih možemo i projektirati i izvesti.

 

U izgradnji obrazovnih sustava Aquilonis se snažno oslanja na otvorene i besplatne alate, što znači da niti ih morate kupovati, niti kasnije plaćati licence za korištenje.

 

 

Aquilonis nudi recenziranje obrazovnih materijala, webinara, predavanja, računalnih programa i drugih materijala koji se koriste u obrazovanju.